Top 5 best gelezen artikelen van deze week op Hoorn.nieuws.nl

Foto: cc Speed reader

Een man die is beroofd, mishandeld en bewusteloos achtergelaten, een gestolen auto die verderop is teruggevonden en een filmpje over de geschiedenis door Hoorn op Video.

Slechts drie van de vijf best gelezen en bekeken verhalen, volgens de statistieken van Hoorn Nieuws. Kijk ook wat er is gebeurd!

Top 5

  1. Man beroofd, mishandeld en bewusteloos achtergelaten
    Een jongeman (26) is in de nacht van zaterdag 28 februari op zondag 1 maart bewusteloos geslagen en beroofd aan de Poortwachter tussen 01.15 uur en 01.30 uur. Het slachtoffer was onderweg op de fiets naar de stad vanuit Zwaag.
  2. Politie start onderzoek naar dierenbeul
    Agenten van de zogenaamde ‘dierenpolitie’ zijn aan het onderzoeken hoe het zit met de pillen en sponsjes, die zijn gevonden in parken in Risdam, Kersenboogerd en Grote Waal..
  3. Gestolen auto twee straten verderop teruggevonden
    Het voertuig dat gestolen was na een inbraak aan de Kapberg in Zwaag is inmiddels teruggevonden. Op maandag 23 februari heeft het bergingsbedrijf de auto opgehaald bij een parkeerplek aan de Kerketuin. Ook in Zwaag.
  4. ‘In de voetstappen van de fotograaf’
    De geschiedenis van Hoorn haarfijn in beeld door Hoorn op Video. Rob van Dijk dook in de geschiedenis en maakte een HD filmpje van 10 minuten met verschillende foto’s en video’s uit het verleden van de Facebook groep ‘Hoorn toen en Nu’.
  5. Onrust rond Hoornse dierenbeul misschien niet nodig
    Dierenliefhebbers zijn erg ongerust door berichten over pillen en mysterieuze sponsjes, bedoeld om dieren te vergiftigen. In de Grote Waal zouden pillen zijn gevonden, in de Kersenboogerd en Risdam zijn mogelijk stukken spons gestrooid. Politie en dierenartsen in de wijken hebben echter geen aanwijzing voor een dierenbeul. Hoorn.nieuws.nl zet de feiten op een rijtje.

Wat heb je gemist? De top 5 van vorige week

Ook goed gelezen: