Kandidaat Statenlid GroenLinks fietst Tocht der Tochten op bakfiets naar Hoorn

Foto: pr

De campagnebakfiets van GroenLinks komt aan in Hoorn. Tegen de middag op zaterdag 7 maart rijdt Vincent Koerse, kandidaat Statenlid, de bakfiets de Roode Steen op.

Ter promotie van de Provinciale Statenverkiezingen fietst Koerse op deze bakfiets door alle gemeenten van Noord-Holland. Een rit van ongeveer duizend kilometer.

Groen en fietsen

Vincent is een voorvechter van groen én van fietsen. “Ik ben van de partij die wil dat Noord-Holland dé fietsprovincie van Nederland wordt. Onderweg ga ik samen met partijgenoten uit de provincie op zoek naar mooie voorbeelden van verduurzaming en tegelijkertijd kan ik het fietsnetwerk aan een praktische inspectie onderwerpen.”

In gesprek

GroenLinks-leden uit Hoorn fietsen het laatste stukje met Vincent mee. Op het plein gaan een aantal mensen op de lijst onder andere Vincent Koerse, Roy Drommel, Sjon Wagenaar, Samir Bashara met het publiek in gesprek over GroenLinks-standpunten en is er een luisterend oor voor uw vragen en opmerkingen.

Vincent is tijdens de hele tocht live te volgen en aan te moedigen via Twitter. Na elke etappe wordt een verslag gepubliceerd op http://vincent.koerse.nl

Lees ook: