Provinciale weg N247 ter hoogte van Grosthuizen/Scharwoude afgesloten

Foto: Provincie Noord-Holland

De provinciale weg N247 ter hoogte van Grosthuizen/Scharwoude is van vrijdag 26 juni 20.00 uur tot en met maandag 29 juni 5.00 uur afgesloten voor verkeer. Verkeer vanuit de richting Wognum en Hoorn-Noord (afrit Avenhorn) wordt geadviseerd via afrit 6 (Purmerend-Noord) te rijden.

Er wordt een tijdelijke rijbaan aangelegd voor de toekomstige aansluiting op de A7, onderdeel van het tracé van de N23 Westfrisiaweg. Het verkeer wordt via de Zesstedenweg (Scharwoude) omgeleid. Vanwege ernstige verkeershinder wordt het verkeer vanuit de richting Waterland en Volendam geadviseerd via de N244 en de A7 te rijden.

Toekomstige aansluiting A7

Vanaf 29 juni 5.00 uur wordt een tijdelijke rijbaan in gebruik genomen voor de toekomstige aansluiting van de provinciale weg N247 op de A7. Aan deze aansluiting bij Avenhorn wordt al een paar maanden gewerkt.

De huidige oprit richting de snelweg verdwijnt en er komt een geheel nieuwe aansluiting. Naar verwachting wordt deze begin 2016 in gebruik genomen.

Lees ook: