Win een Kaap Hoorn T-shirt van Pini Piru

Foto: Pini Piru

Pini Piru geeft een Kaap Hoorn T-shirt weg via Hoorn.nieuws.nl. Je maakt kans op dit gezeefdrukte T-shirt door een foto te sturen naar de redactie. Wat is voor jou nu écht Hoorn? De actie is verlengd tot 13 juni.

De T-shirts zijn speciaal ontworpen voor 400 jaar Kaap Hoorn. Ze zijn navy en van gecertificeerde biologische katoen en onder eerlijke omstandigheden geproduceerd! Het ontwerp is gemaakt door het Hoornse Pini Piru & Label 148.

Kaap Hoorn gents T-shirt with model 1_resize Kaap Hoorn gents T-shirt with model 3_resize

Kaap Hoorn

Op de achterzijde de coordinaten van Kaap Hoorn, op de mouw het logo van het Kaap Hoorn 400 Jaar en op de voorzijde een van de boten die 400 jaar geleden vanuit Hoorn op zoek ging naar een alternatieve route richting Batavia. De kleur van de tekst ‘Kaap Hoorn’ mag de winnaar zelf kiezen! Een collectors item dus.

Meedoen!

Hoe kun je winnen? Mail een foto, waarin naar voren komt, wat voor jou nu écht Hoorn is! De beste foto wordt geselecteerd door de redactie van Hoorn Nieuws, Label 148 en Team Pini Piru. Wees dus vooral creatief! E-mail de foto’s voor 20 mei naar [email protected].

Op 30 juni maken we bekend wie de winnaar is en plaatsen we de drie beste foto’s op Hoorn Nieuws.

Lees ook: