D66 wil volledig bereik voor het mobiele netwerk in Hoorn

Foto: cc Jan de Boer

De D66-fractie constateert dat het mobiele netwerk nog steeds niet dekkend is in Hoorn en dat providers nauwelijks samenwerken. D66 stelt hierover schriftelijke vragen aan het college en wil graag van u weten waar nog géén dekking is in Hoorn. Dus, waar heb jij geen bereik?

Een motie van D66, samen met CDA en VOC Hoorn om het netwerk te dichten, werd ruim twee jaar geleden aangenomen in de raad, maar heeft nog weinig verbetering opgeleverd, desondanks de uitrol van het 4G-netwerk. Dit terwijl we steeds afhankelijker worden van het mobiele netwerk in ons dagelijks bestaan. D66 heeft daarom vragen gesteld aan het College.

De fractie wil onder andere weten wat de actuele stand van zaken is in Hoorn en hoe de gemeente denkt de gaten in het netwerk alsnog te dichten.

Gaten in kaart

De partij wil daarnaast weten waar de dekking in Hoorn slecht is. Heb jij overal bereik of zijn er gebieden waar geen ontvangst is? En met welke providers is er geen bereik en op welke locaties? Waar zitten de ‘gaten’ in het netwerk in Hoorn. D66 brengt het in kaart.

Laat weten hoe jouw bereik is middels een berichtje onder het artikel, op Twitter of Facebook of e-mail naar Arwin Rood, raadslid D66 via [email protected].

Lees ook: