Vierde VVV-informatiepunt bij Van der Valk Hotel Hoorn

Foto: renkumleeft.nl

Hoorn krijgt een nieuw VVV-informatiepunt, bij het Hoornse Van der Valk Hotel. Dat maakten wethouder Ben Tap, Gert van der Valk, directeur van Van der Valk Hotel Hoorn en Marcel Serlier, regiodirecteur VVV Hart van Noord-Holland op dinsdag 17 maart bekend tijdens de opening van het toeristisch seizoen.

Een win-win situatie voor Hotel Van der Valk in Hoorn. Toeristen kunnen voor alle informatie onder één dak terecht. Naar verwachting is het informatiepunt begin april geopend. De informatiewand inclusief tablet wordt in de week van 1 april geleverd. Na levering is het agentschap toegankelijk voor toeristen.

Zichtbaarheid

Volgens Serlier vergroot het vooral de zichtbaarheid van de VVV in Hoorn. “Samen met de gemeente Hoorn zoeken wij dit soort samenwerkingen, zodat wij als VVV een meer coördinerende rol kunnen spelen en meer aandacht kunnen besteden aan regiomarketing.”

Vier informatiepunten

De VVV is te vinden in de haven bij het Toeristisch Informatie Punt, in het centrum bij het Westfries Museum, bij het station in het Hart van Hoorn op de Veemarkt en vanaf begin april aan de A7 bij Van der Valk.

Lees ook: