D66 de straat op: welke kansen zien mensen in Hoorn?

Foto: ingesprekmet.d66.nl

Politiek gaat vaak over maatschappelijke problemen en de oplossingen die politieke partijen daarvoor hebben. Zaterdag 7 februari ging D66 ook in Hoorn de straat op, om in gesprek te gaan met bewoners over de kansen die zij zien in hun stad, dorp, wijk of straat.

Arwin Rood, gemeenteraadslid in Hoorn: “We hebben weer veel inspirerende gesprekken gevoerd; behoud bijvoorbeeld de gezelligheid en de levendigheid in de Hoornse binnenstad. Zowel een kans als zorgpunt. Maar er waren meer wensen, zoals meer samenwerking tussen ondernemers. Een sterk punt is, en blijft het winkelaanbod in Hoorn. Al werd er wel aan toegevoegd dat V&D vooral moet blijven! En … Hovocubo moet vooral weer kampioen worden!”

In gesprek

De mensen delen de nieuwe kansen met heel Nederland met de “In gesprek met D66”-kaart. “Dit geeft een beeld van de vele gesprekken die zijn gevoerd, de onderwerpen die daarin naar voren kwamen en de kansen die Nederlanders zien”, aldus de partij:

Ook Tweede Kamerleden waren op diverse plaatsen te vinden. De kaarten van de landelijke actie staan op de website www.gesprekmetnederland.nl.

Lees ook: