Jennifer Batten komt naar Hoorn

Foto: Manifesto

Op zondag 22 mei speelt de oud gitariste van Michael Jackson met een superband in Manifesto Hoorn. De Amerikaanse gitariste Jennifer Batten is bij het grote publiek bekend als de oud gitariste van Michael Jackson. Ze bespeelde de gitaar tijdens de Bad, Dangerous en History tournees.

Ze viel tijdens die tournees bijzonder op door haar extravagante kapsels en kleding. Ook speelde ze met Jackson tijdens de pauze van de Superbowl XXVIIs. Een half miljard mensen uit 80 verschillende landen zagen dit optreden.

Ook heeft ze drie jaar bij Jeff Beck in de band gezeten. Ze speelde de albums “Who Else” en “You Had It Coming” in en ging ook mee op beide wereldtournees.
De stijlen rock, funk, soul, hardrock, singer-songwriter en zelfs dance worden door Jennifer in de blender gegooid.

Naar Manifesto komt ze met haar band en naast veel eigen werk komen er ook zeker enkele Michael Jackson klassiekers voorbij. Ze komt met een superband naar Hoorn met o.a. Mel Gaynor drummer van Simple Minds en de Duitse stergitarist Thomas Blug!
Jennifer Batten wordt algemeen beschouwd als één van de beste vrouwelijke gitaristen ter wereld. Zorg dat je dit unieke concert niet mist!

Tijd: 19:00 – 23:00
Entree: € 14,– (v.v.k.) / Deur € 17,50
Verdere info en tickets via www.manifesto-hoorn.nl