Outdoor evenement aan de Maria Kaap

Foto: pr

De zomer van 2015 komt eraan en dit betekent zon, zee, strand en genieten! Oranje Buiten organiseert daarom samen met Outdoor Hoorn een outdoor evenement om het nieuwe zomerseizoen te openen op zondag 19 april vanaf 11.00 uur op het terrein van Marina Kaap Hoorn.

Op het terrein van Marina Kaap Hoorn zijn verschillende activiteiten en demonstraties van buiten sporten voor jong en oud, waaronder wakeboarden, flyboarden en een rugby clinic. Ook is er een mini kermis voor de kleintjes.

Activiteiten op land en water

Gedurende de gehele dag zijn er verschillende activiteiten. Op het land bevinden zich diverse outdoor onderdelen, waaronder boogschieten en een katapult bouwen.

Rugby

Ook is om 14.00 uur een rugby workshop voor kinderen vanaf 8 jaar op het grasveld onder leiding van John Duddink, hoofdtrainer van de RCWF. Duddink leert spelenderwijs aan kinderen rugbyen.

Mini kermis

Maar ook om de allerkleinste is gedacht. Er is een complete, gratis mini kermis met diverse luchtkussens en een aantal kleine attracties.

Wakeboarden en flyboarden

Op het water vinden demonstraties plaats van onder andere wakeboarden (op een board achter een boot staande houden en trucjes doen), flyboarden (het op een board door opstuwing van het water boven het water zweven) en nog veel meer wateractiviteiten.

De toegang tot het terrein is gratis. Voor meer informatie kijkt u op www.outdoorhoorn.nl of op www.oranje-buiten.nl.

Ga ook naar: