Zes auto-inbraken in omgeving Cees Buddingh’hof in Hoorn Kersenboogerd

Foto: Wikimedia

Zes auto-braken hebben plaatsgevonden in Hoorn Kersenboogerd in de nacht van maandag op dinsdag 24 maart. Het gaat hier om diefstal van navigatiesystemen en/of airbags.

De inbraken vonden plaats in de omgeving van het Cees Buddingh’hof. De auto’s zijn door de eigenaren eind van de dag geparkeerd. Toen de slachtoffers de volgende dag weer weg wilde vertrekken, werden de inbraken ontdekt, meldt een woordvoerder van de politie.

Toeslaan

Dit is niet de eerste keer dat inbrekers in Kersenboogerd toeslaan. Onlangs werden meerdere airbags gestolen uit auto’s en meer dan tien bedrijfsvoertuigen met duur gereedschap leeggeroofd. De politie geeft aan de diefstal in onderzoek te hebben.

De politie adviseert ook voertuigen goed te beveiligen en op verlichte plekken te plaatsen. En uiteraard: zie je een verdachte situatie in jouw woongeving, iets dat er niet thuishoort, bel 112.

Heeft u iets gezien of gehoord, kent u de daders? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meldt misdaad anoniem via via 0800-7000.

Lees ook: