Hoorns biertje brouwen in Muziekcafé Backstage met De Bierbroeders

Foto: De Bierbroeders

Muziekcafé Backstage brengt in nauwe in samenwerking met De Bierbroeders een nieuw bier op de markt en jij kan meebeslissen over de smaak op zondag 15 maart vanaf 16.00 uur.

Het uiteindelijke ‘Backstage’ bier, dat gebrouwen wordt door De Bierbroeders, wordt tijdens de Hoornse stadsfeesten gepresenteerd op het podium op het Koepoortsplein en zal bij Backstage op de tap verkrijgbaar zijn.

Proeverij bij Muziekcafé Backstage

Er worden een aantal proefglaasjes vedette extra blond geschonken waaraan diversen kruiden en specerijen kunnen worden toegevoegd. Middels een formulier kan worden bijgehouden welke smaak het meest gewaardeerd wordt en deze wordt dan aan de nieuwe receptuur toegevoegd.

Tijdens de presentatie worden de mensen die aan de proeverij hebben meegedaan het podium opgevraagd om het nieuwe bier te helpen onthullen.

Live bier brouwen

Ook vertellen De Bierbroeders op de proefavond over het brouwproces en beantwoorden vragen. Tevens wordt ter plekke een bier in het café gebrouwen. Dit bier wordt gebotteld en na een aantal weken kan elke proeverijdeelnemer een flesje komen ophalen.

Kosten: 15 euro p.p. (Flesje met uiteindelijke resultaat inbegrepen). Aanmelden via [email protected].

Ga ook naar: