Over de toekomst van West-Friesland met OndernemendWestFriesland

Foto: cc Sebastiaan ter Burg

Het platform OndernemendWestFriesland organiseert een bijeenkomst MijnWestFriesland2015 op vrijdag 30 januari om 15.30 uur. Met de burgemeester van Hoorn, Onno van Veldhuizen en Van der Valk directeur Gert van der Valk als sleutelfiguren. Waar liggen kansen voor de toekomst van West-Friesland?

Hoe gaan we de regio West-Friesland in 2015 verder laten groeien? Van Veldhuizen en Van der Valk ontvouwen hun plannen en tonen kansen voor de regio voor de televisiecamera’s van OndernemendWestFriesland.nl. Ook licht Van Veldhuizen het Pact van West-Friesland toe.

Daarnaast legt de voorzitter van SeedValley, en lid van de directie van Incotec Jan-Willem Breukink uit, waarom je eerst moet zaaien om vervolgens te kunnen oogsten.

De middag vindt plaats in het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank West-Friesland in Zwaagdijk-Oost en wordt afgesloten met een regionale netwerkborrel. Ga voor meer informatie naar OndernemendWestFriesland.

OndernemendWestFriesland begon in 2012 als Hoorn Business Events. Een onafhankelijk platform voor ondernemers en ondernemende mensen. Initiatiefnemers Robert-Jan Knook en Rob van Loon zien het nieuwe platform als een logische volgende stap in hun ondernemersavontuur.

Lees ook: