Battle4life

Foto: Battle4life

Op zondag 4 februari jongstleden, Wereldkankerdag, is de inschrijving gestart voor de Battle4Life 2018. De Battle4Life is op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei en vindt plaats in en om het Julianapark in Hoorn.

Deze sponsor-obstakelrun wordt georganiseerd voor en door Inloophuis Pisa. Dit is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland met kanker, hun naasten of hun nabestaanden. Je kunt er terecht voor een goed gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker.  Het doel is zoveel mogelijk extra inkomsten op te halen, zodat Inloophuis Pisa het steuntje in de rug structureel kan blijven bieden.

Kids, individuele deelnemers én bedrijventeams
De sponsor-obstakelrun heeft een laagdrempelig karakter, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen die Inloophuis Pisa een warm hart toedragen. De Battle4Life heeft vier categorieën: kids, individuele deelnemers alleen of in teamverband en bedrijventeams (maximaal 8 deelnemers per team). Het totale parcours heeft verschillende afstanden: 3 km voor kids, 6 km,12 km of 18 km (2 of 3 rondjes) en het telt zo’n 24 obstakels per ronde.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.battle4life.nl/inschrijven. De kidsrun is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en het inschrijfgeld bedraag € 10. De 6 km kan gelopen worden door iedereen vanaf 13 jaar. De 12 en 18 km kan alleen gelopen worden door mensen vanaf 18 jaar. Voor volwassenen is het inschrijfgeld € 25. Jongeren van 13 t/m 17 jaar krijgen € 10 korting, deze wordt automatisch verrekend. Een bedrijventeam kan met maximaal 8 personen deelnemen, de kosten per team bedragen € 200,- exclusief BTW. Dit zijn de Early Bird prijzen en gelden van 4 februari tot 4 april 2018. Naast het betalen van inschrijfgeld worden deelnemers ook verzocht om sponsorgeld op te halen; het doel is immers zoveel mogelijk geld ophalen voor Inloophuis Pisa.

Voorbereid van start
Wil je goed voorbereid van start gaan? Bij de organisatie zijn diverse (personal) trainers betrokken, waar je als deelnemer kan voorbereiden op de Battle4Life. In Hoorn zijn dat: Bikkeltraining (Ronald Vos), Personal Training (Zeger Schoenmaker), Lijfstijlcoach Hoorn (Sonja Koomen). Zij helpen je in enkele tot meerdere weken, afhankelijk van je eigen conditie, voor te bereiden op je deelname. Er kan voor € 25 voorbereidende training worden bijgeboekt. Voor dit bedrag ontvangt de deelnemer 5 vouchers voor een training bij een van de drie bovengenoemde trainers. Uiteraard kan je bij andere trainers in West-Friesland ook vragen om je te helpen voorbereiden op je deelname.