Rondje Hoorn

Foto: Rondje Hoorn

Op zondag 24 september vindt voor de 5e keer de Wandeltocht ‘Rondje Hoorn’ plaats. Er zijn verschillende afstanden te kiezen waarmee u een prachtige wandeltocht maakt door Hoorn (en omgeving). Tevens steunt u met uw deelname twee goede doelen: Stichting Leergeld en het Hospice Dignitas!

Lustrum
Ter ere van het lustrum van ‘Rondje Hoorn’ zijn er nieuwe routes uitgestippeld voor alle afstanden: 7, 14 en 21 kilometer. Tevens hebben we voor de kinderen gezorgd voor wat extra vermaak tijdens de wandeltocht.

De start en finish zijn traditiegetrouw bij de Brandweerkazerne Nieuwe Wal Hoorn. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u starten met de wandeltochten, de finish sluit om 16.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt €6,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Kom gezellig wandelen!
U bent van harte welkom om op 24 september mee te wandelen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden, maar voor de organisatie is het prettiger als u dat wel doet. Dit kan door een e-mail te sturen aan [email protected] (naam en aantal deelnemers is voldoende).

Bent u op deze dag verhinderd, maar wilt u de doelen graag steunen? Uw bijdrage op NL17ABNA0848063880 onder vermelding van Rondje Hoorn wordt zeker gewaardeerd.

Goede doelen: Stichting Leergeld en Hospice Dignitas
De Lionsclub De Doelen heeft in de voorgaande jaren gezorgd voor de levering van 45 fietsen voor kinderen die door het gemis van een fiets niet kunnen deelnemen aan sport- en/of schoolactiviteiten. Bij het Hospice is bijvoorbeeld gezorgd voor koelkastjes, tuinmeubilair, tafelbestek en afgelopen jaar 8 I-pads. Alles bij elkaar belangrijke bijdragen aan voorzieningen ten behoeve van inwoners van Hoorn en directe omgeving.

Wilt u meer weten? Kijk dan op: www.lions.nl/?club=hoorn.de.doelen, www.hospicedignitas.nl www.leergeldwestfriesland.nl