Informatiebijeenkomst ‘Beter Slapen’

Foto: Bark

Goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben in meer of mindere mate problemen met slapen, kunnen moeilijk in slaap komen of worden ’s nachts vaak wakker. Sommigen slapen onrustig en zijn in de ochtend niet goed uitgerust. Slecht slapen kan veel stress geven. Herkent u dit? Kom dan ook naar de voorlichting over ‘Beter Slapen’ op donderdag 28 september 2017 in Hoogwoud.

Tijdens deze informatiebijeenkomst gaan we in op: wat slapen is en waarom slapen belangrijk is, slapeloosheid en de invloed van gewoonten en piekeren. Verder wordt er verteld over vormen van ontspanning en worden andere tips gegeven. Indien mogelijk is er een ervaringsdeskundige die uit eigen ervaring vertelt wat hem of haar geholpen heeft.

Praktische informatie
De voorlichting wordt gegeven door de heer M. Topper, GZ psycholoog en i.o. tot klinisch psycholoog van GGZ Noord Holland-Noord.

Donderdag 28 september 2017
van 19.00 uur tot 21.00 uur
Locatie: Wijkcentrum de Lindenhof, Graaf Willemstraat 27, 1718 BR Hoogwoud

Aanmelden
Entree is €3,- Reserveren is gewenst en kan via de receptie van GGZ Noord-Holland-Noord, locatie Hoorn. Telefoon: 088 65 65 010, u kunt vragen naar de locatie Hoorn.