Het Oergezellig bordspel Hoorn

Foto: Stichting tegen zinloos geweld

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, bekend van het lieveheersbeestje, gaat binnenkort in de gemeente Hoorn Het Oergezellig bordspel introduceren.

Het Oergezellig bordspel Hoorn heeft als doel om ouderwetse gezelligheid in ere te houden en om kinderen en ouderen bewuster te maken welke mogelijkheden aanwezig zijn om agressie en pestgedrag met elkaar te verminderen, meer bespreekbaar te maken en om meer veiligheid tot stand te brengen. Het Oergezellig bordspel is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Hoorn onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, met volop afbeeldingen erop van bedrijven en organisaties uit de stad Hoorn. De bijbehorende informatiebrochures geven informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Burgemeester Jan Nieuwenburg verzorgt het voorwoord in de informatiebrochure.

Deelnemers aan het bordspel ontvangen minimaal drie bordspellen, meerdere bordspellen zijn aan te vragen. Dit voor eigen gebruik, maar ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk. Deelname aan Het Oergezellig bordspel Hoorn is al mogelijk vanaf een donatiebedrag van €199,

Geïnteresseerden voor deelname kunnen vooraf contact opnemen via e-mail: [email protected]

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegen ZinloosGeweld. Deelnemers aan het bordspel ondersteunen hiermee de doelstellingen van de stichting. Dit om grotere bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting te geven om agressie, geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen.