Workshop Testament Ongekend

Tijdens Herberg Hoorn, van 16 tot en met 24 december in Hoorn, is er een speciale workshop voor mensen die stil willen staan bij hun levensverhaal. De workshop Testament Ongekend vindt plaats op donderdag 22 december in het Oost-Indisch Pakhuis op Onder de Boompjes 22 in Hoorn.

Aanvangstijdstippen zijn: van 10.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 15.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden uiterlijk 21 december via [email protected]

Kunstzinnig testament
De workshop is de start van een kunstzinnig proces waarin oudere deelnemers gevraagd worden om hun geestelijk testament op te maken. Beeldend Kunstenares Ida van der Lee maakte dit programma vanuit het idee dat een mens niet alleen geld en goederen nalaat, maar ook inzichten, wijsheden en ervaringen. Met behulp van kunstzinnige rituelen gaan de deelnemers stapsgewijs van levensverhaal naar kunstzinnig testament.

Oriënterende workshop
De workshop tijdens Herberg Hoorn is een eerste kennismaking met het programma dat in september 2017 van start gaat. Iedereen – jong en oud – is welkom. Na de workshop besluiten de deelnemers of het hele programma een optie is.