Comedyshow hackt digitale apparaten publiek

Foto: Hotel Maria Kapel

Op zaterdag 21 november van 17.00 tot 19.00 uur speelt in Hotel Maria Kapel een unieke comedyshow. Tijdens de show wordt via jouw eigen digitale apparaten een comedy-act neergezet.

In het verlengde van de tentoonstelling Blue Material, waarin historische principes van stand-up comedy en staatsveiligheid bij elkaar komen, nodigen HMK en Seán Hannan hacker ‘rbt’ uit om gastheer te zijn van een unieke comedyshow waarin grappen op een onconventionele manier verteld worden.

Door het podium open te stellen aan de wereld van hacking, aan diegenen die in staat zijn om digitale beveiligingsmechanismen binnen te dringen en wrikken achter de schermen van wat de meesten van ons als ‘veilig’ beschouwen, zal zich een comedy-act ontvouwen die met behulp van de taal van de computercode zijn clous vertelt. En net als in een ‘traditionele’ comedyclub kan het publiek materiaal van de komiek worden…

De Nothing to Hide Open Mic Night is een comedyshow die wordt opgevoerd op jouw eigen digitale apparaten; met behulp van jouw activiteiten, jouw laptop of telefoon als materiaal. Jouw eigen scherm wordt het podium terwijl je het web surft, chat met medebezoekers, rondloopt door de zestiende-eeuwse kapel en een drankje aan de bar drinkt. Dus, relax, drink wat, gooi je privacywaarden overboord, en verwacht getrolled te worden.

DISCLAIMER:
Hoewel de technieken die in deze comedyshow gebruikt worden door ‘rbt’ geen kwaad kunnen en op geen enkele manier schade aan uw apparaten of laptops aanbrengt, is een zekere mate van bereidheid tot deelname nodig om onrechtmatig gedrag te voorkomen. Het is mogelijk dat het bezoeken van Nothing To Hide Open Mic Night inhoudt dat jij en je activiteiten in de ruimte, evenals jouw tablets, smartphones en laptops onderdeel worden van de comedy act voor de duur van het bezoek aan Hotel Maria Kapel. Je privacy kan worden geschonden, maar alleen met voorafgaande toestemming en alleen voor de duur en het doel van de comedy act bij HMK.