Zwemvierdaagse bij Zwembad De Wijzend

Zwemvierdaagse 2014
Zwemvierdaagse 2014
Foto: De Wijzend

De jaarlijkse zwemvierdaagse wordt georganiseerd van 15 tot en met 19 juni bij Zwembad De Wijzend. Tijdens deze sponsor-vierdaagse zwem je vier dagen 250 meter (kinderen t/m 9 jaar) of 500 meter per dag. De opbrengst gaat naar de KinderKledingBank (KKB).

Het is de bedoeling dat iedereen die meedoet zich laat sponsoren. “Wij als zwembad willen heel graag een bijdrage leveren aan deze organisatie, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig”, aldus de organisatie. “Doe je ook mee?”.  Er zijn leuke prijsjes gereserveerd voor de kinderen die het meeste sponsorgeld ophalen. Na vier dagen zwemmen ontvangen alle zwemmers een herinneringsmedaille om mee naar huis te nemen.

KinderKledingBank

De KKB verzamelt kleding, speelgoed en allerlei andere spullen die schoon en heel zijn voor kinderen die opgroeien in een gezin dat leeft op of zelfs onder de armoedegrens. Voor kinderen die in armoede opgroeien betekent dit dat ze geen schone, passende kleren hebben, nooit mee kunnen op een schoolreisje en soms zelfs zonder ontbijt naar school moeten.

Opgeven

Geef je nu op bij de receptie van De Wijzend en begin alvast met het verzamelen van je sponsoren. Geef je je op voor 15 juni? Dan profiteer je ook nog eens van een leuke voorverkoop korting. Je betaalt dan voor vier dagen zwemmen slechts € 4,55.

Vanaf 15 juni betaal je het reguliere tarief van € 5,55 per persoon. Meer informatie vind je op www.wijzend.nl.

Lees ook: