Brommerrijder zoekt jongen en meisje na aanrijding bij Koepoortsweg

Foto: cc R/DV/RS

Door een aanrijding is Malcolm Koes uit Hoorn op zoek naar een jongen en een meisje tussen de 16 en 18 jaar. Dit vermeldt hij op Facebook. Op de fiets werd Koes aangereden ter hoogte van de Koepoortsweg op dinsdag 26 mei rond 15.30 uur. De jongen en het meisje gingen ervandoor.

Koes reed op zijn brommer rond de 25 km per uur op het fiets/bromfietspad, links aan de Provincaleweg bij de geluidswanden. Zonder te kijken, reden de jongen en het meisje door over de haaien tanden.

Knock-out

De scooterrijder moest volop in de remmen, waarna hij over de kop vloog tegen het meisje aan. De jongen denkt zo’n vijf seconden knock-out te zijn geweest. Toen hij eenmaal bemerkte dat hij op de grond lag, zag hij ze weg lopen.

Getuigen

“Gelukkige had ik wel een getuige die zag dat het niet mijn schuld was”, aldus Koes. Het ongeluk vond rond 15:30 uur plaats. De brommer is nu total loss en doet niks. Ook heeft het slachtoffer aangifte gedaan, maar zonder het stel kan de politie niets doen.

Als er meer mensen zijn die het incident en de jongen en het meisje gezien hebben, verzoekt Kroes dit te melden. Ga naar de groep op Facebook voor een reactie en/of stuur een privébericht aan Malcolm Koes

Like Hoorn.Nieuws.nl op Facebook

Lees ook: