Getuigen van mishandeling gezocht aan Scharloo en Grote Noord

Foto: Nieuws.nl

Een man wordt gezocht voor mishandeling. Een man en een vrouw werden geslagen in het voorbijgaan, op donderdagmiddag 8 mei aan het Scharloo en de Grote Noord in Hoorn. De politie roept getuigen op, zich te melden.

Om 13.10 uur liep een 63-jarige man uit Heiloo vanaf de Dubbele Buurt richting het station. Op het Scharloo kwam er een fietser aan die in het voorbijgaan het slachtoffer hard in zijn gezicht stompte. Het slachtoffer viel op de grond en raakte enige tijd buiten bewustzijn. De dader fietste door.

Achtervolging

Een getuige zag de mishandeling gebeuren en volgde de dader. Hij zag dat de dader ter hoogte van de Grote Noord ook een oudere dame in het voorbijgaan sloeg. Uiteindelijk raakte de getuige de dader kwijt bij het Koepoortsplein.

Signalement

De verdachte is een man met een donkere huidskleur. Hij had een lengte van 1.65m – 1.70m en kort kroeshaar. Hij donkere kleding met opvallende witte strepen op de capuchon (over de breedte). De man fietste op een oude opoefiets.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Ook wil de politie graag in contact komen met een nog onbekend slachtoffer van dezelfde dader. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Lees ook: