Doorrijder bij aanrijding van bejaarde meldt zich bij de politie

Foto: Nieuws.nl

De automobiliste die zaterdag 25 april een bejaarde dame aanreed op de Huesmolen heeft zich netjes gemeld bij de politie. Het was niet de intentie van de vrouw om door te rijden.

De vrouw kwam in botsing met de 96-jarige vrouw tijdens het achteruit rijden. Het slachtoffer werd aangetikt, waardoor de vrouw met haar rollator ten val kwam.

Ambulance

De automobilist, heeft naar eigen zeggen, de komst van de ambulance afgewacht en is daarna vertrokken. Toen deze vrouw berichten in de media zag, heeft ze direct contact opgenomen met de politie. Inmiddels heeft de politie contact met haar gehad.

Gegevens

De politie adviseert om bij een aanrijding of soortgelijk incident altijd gegevens uit te wisselen of de komst van de politie af te wachten. Na een aanrijding moet je altijd gegevens achter laten; hoe onschuldig de aanrijding ook lijkt.

De automobilist is erg geschrokken van alle media aandacht en heeft laten weten het 96-jarige slachtoffer een grote bos bloemen te sturen. De bejaarde vrouw ligt nog in het ziekenhuis met een gebroken been; het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

De politie heeft inmiddels beide partijen met elkaar in contact gebracht.

Lees ook: