Buitenbad in Zwaag geopend

Foto: pr

Het buitenbad van De Wijzend in Zwaag wordt gereed gemaakt voor de opening op vrijdag 24 april. Er is een openingsact van Sali Djembé om 16.00 uur en erna gratis zwemmen. Bovendien is er de mogelijkheid om te waterskiën in het wedstrijdbad.

Na openingsact is er een Open Huis waarbij medewerkers en Vrienden van De Wijzend de bezoekers graag tonen hoe mooi het zwembad er bij ligt. Daarbij presenteren diverse verenigingen zich aan het publiek.

Tussen 16.15 en 19.15 uur mag iedereen gratis een baantje waterskiën in het wedstrijdbad en zijn er leuke prijsjes te winnen!

10 kilometer van Zwaag en Koningsdag

Op zaterdag 25 april staat de 10 kilometer van Zwaag op de agenda. Om 15.00 uur wordt het startschot voor de zwemmers gegeven. Om die reden is alleen het piratenbad vanaf 14.45 uur toegankelijk.

Op maandag 27 april is het Koningsdag en is De Wijzend van 10.00 tot 12.00 uur geopend. De Waterhoorn is die dag gesloten.

Abonnement

Abonnementen kunnen eenvoudig online worden aangeschaft of verlengd. Tot en met de opening op 24 april vindt de voorverkoop van de seizoensabonnementen plaats. Tijdens de voorverkoop profiteert u van 10 tot 20 euro korting op uw abonnement.

Het is ook mogelijk om het abonnement bij de receptie van De Waterhoorn of De Wijzend te verlengen.

Zwemmen in meerdere baden

Extra aantrekkelijk is het gecombineerde abonnement waarmee je het hele zomerseizoen gratis in De Wijzend zwemt en ook het hele jaar in De Waterhoorn terecht kan tegen bijbetaling van 1 euro per keer. Als extraatje mogen abonnementhouders ook nog eens tegen het gereduceerde tarief van 2,50 per keer in de vijf Medemblikse buitenbaden zwemmen.

Lees ook: