Opnieuw woninginbraken en auto-inbraken in Hoorn Kersenboogerd

Foto: aangeleverd

De afgelopen week hebben opnieuw verschillende inbraken plaatsgevonden in de wijk Hoorn Kersenboogerd. Vier woninginbraken en zes auto-inbraken. Kersenboogerd is regelmatig doelwit voor inbraken.

Woninginbraken

De woninginbraken vonden plaats op donderdag 2 april en vrijdag 3 april aan de Lijster, Acacia, Florijn en Monethof op . Aan de Acacia werd 08.00 uur en 18.45 uur ingebroken en is een computer gestolen.

De inbraak aan de Florijn was tussen 18.00 uur en 04.30 uur. Het slot aan de achterzijde van de tuindeuren, hebben de inbrekers eruit geboord. Autosleutels, rijbewijs en pasjes zijn gestolen.

Aan de lijster werd tussen 14.45 uur en 19.00 uur ingebroken. De inbrekers zijn via keukenraam binnen gedrongen. Een laptop en sieraden zijn weggenomen. Over Monethof is niets bekend.

Auto-inbraken

De auto-inbraken vonden plaats op dinsdag 31 maart en woensdag 1 april aan Reaal, Florijn, Bertuf Aafjeshof, Dubloen en Smetanahof. Aan Reaal, Florijn en Dubloen (2x) ging het om diefstal van navigatie en/of radio/cd-spelers. Aan Bertus Aafjeshof en Smetanahof gaat het om airbags.

In de nacht van maandag op dinsdag 24 maart en dinsdag op woensdag 4 maart was het ook al raak. In januari werden bedrijfsvoertuigen leeggeroofd.

Verzocht wordt verdacht gedrag, verdachte voertuigen en personen te melden via 112.

Lees ook: