Lakeside Stories singer-songwriter podium in Grand Café ‘t Hop

De volgende editie van het Lakeside Stories singer-songwriter podium in Grand Café ‘t Hop in Schouwburg het Park is komende zondag 1 maart. Het programma begint om 14.00 uur en er zijn drie gasten met originele muziek uit Amsterdam en Den Haag.

De presentatie is in handen van DJ Arwin Tamminga en organisatoren Chris James & Laurens Reij openen de middag met een paar eigen liedjes.

Artiesten

Annette Vogel

Annette uit Amsterdam heeft in heel Europa rond getrokken als straatmuzikant, later studeerde ze op het conservatorium. In de lente van 2011 nam ze haar gitaar in de hand om weer op te treden. Haar muziek is geïnspireerd door folk legenden zoals Fairport Convention en Sandy Denny. Ook was zij eerder te zien in de Lakeside Stories singer-songwriter contest in 2014.

Ditiswatutis

Het Amsterdamse trio Ditiswatutis op akoestische gitaar, contrabas en zang speelt liedjes van de Boekenlijst. De Boekenlijst omvat bekende titles zoals Vals Licht, Boven Is Het Stil, De Passievrucht, Zomerhitte, Brandende Liefde, Ik Ook Van Jou, Blauwe Maandag, De Gelukkige Klas en Het Leed Dat Liefde Heet.

The Love Freaks

The Love Freaks uit Den Haag bestaan uit twee singer-songwriters die elkaar versterken en als duo optreden. Matty met zijn psychedelic rock, techno, avand-garde achtergrond en Winnie met haar dromerige liedjes hebben samen een nieuwe stijl gecreëerd. The Love Freaks waren ook te zien als support act voor Raccoon. Geweldige muziek om niet te missen!

Entree is gratis.

Lees ook: