Diverse afsluitingen rondom Wogmergouw bij Keern in Zwaag

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

In de periode 2 februari tot 11 februari vinden drie wegafsluitingen plaats rond de Wogmergouw in Zwaag wegens werkzaamheden van Liander en voor de uitbereiding van de Westfrisiaweg.

2 t/m 9 februari
Het fietspad langs het Keern, tussen Waterkers en de Wogmergouw en het fietspad langs de Zwaagdijk vanaf de Wogmergouw zijn van maandag 2 februari 7.00 uur tot maandag 9 februari 6.00 uur afgesloten in verband met werkzaamheden van Liander.

6 t/m 9 februari
De Wogmergouw richting Wognum, is ter hoogte van de aansluiting met het Keern afgesloten van vrijdag 6 februari 11.00 uur tot maandag 9 februari 06.00 uur. Het werk omvat de aanleg van een duiker en elektra voor de uitbreiding van de Westfrisiaweg.

Autoverkeer wordt omgeleid via de route Westfrisiaweg van Oostergouw, Dorpsstraat, Zwaagmergouw naar Berkmergouw en vice versa. Fietsers kunnen via de Waterkers. De bussen van Connexxion rijden via het Keern.

10 op 11 februari
Het Keern bij de aansluiting Wogmergouw is daarentegen in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 februari afgesloten van 00.00 tot 06.00 uur.

Fietsverkeer wordt omgeleid via de Waterkers.

Lees ook: