Post van Westfriesgasthuis voortaan altijd verzonden met Businesspost Hoorn

Foto: cc Dennis Skley

De postverzending van het Westfriesgasthuis verloopt voortaan via Businesspost Hoorn. Het ziekenhuis heeft dit op donderdag 15 januari contractueel vastgelegd.

Nils van Mourik, facilitair manager en inkoper Mark Groen namens het Westfriesgasthuis ondertekenden een 3-jarig contract, samen met bedrijfsleider Daniël van Essen van WerkSaam Westfriesland.

MVO

Van Essen is heel verheugd: “Steeds meer bedrijven kiezen voor Businesspost. Dat komt onder andere door onze goede kwaliteit en prijsstelling. Dit contract is een mooi voorbeeld voor de invulling van een MVO-beleid. Daarnaast tonen bedrijven hun maatschappelijke gezicht, want voor de postverwerking en -bezorging werken we met medewerkers en uitkeringsgerechtigden van WerkSaam Westfriesland.”

Businesspost

6633_haal-en-brengserviceHet zakelijke postbedrijf bestaat uit een groot aantal regionale vestigingen. Samen vormen zij een uniek netwerk vormt voor het uitwisselen en het bezorgen van post. Businesspost heeft een landelijk dekkend bezorgnetwerk, waarmee binnen 24 uur in heel Nederland post kan worden bezorgd. Door postbezorgers zijn herkenbaar gekleed en maken gebruik maken van kenmerkende vervoermiddelen.

WerkSaam

Businesspost Hoorn maakt onderdeel uit van WerkSaam Westfriesland. Voorheen bekend als Op/Maat. Door de invoering van de participatiewet op 1 januari is het leer-werkbedrijf Opmaat overgenomen. WerkSaam Westfriesland voert de nieuwe wet uit samen met de zeven Westfriese gemeenten, afdeling Sociale Zaken.

Lees ook: