Exclusieve modeshow van ontwerper Sepehr Maghsoudi

Foto: screenshot sepehrmaghsoudi.com

De bekende Hoornse modeontwerper Sepehr Maghsoudi showt op 8 januari zijn twaalfde collectie Watching without seeing in de Tolhuistuin in Amsterdam. Liefhebbers kunnen exclusieve plaatsen reserveren met een diner vooraf.

Sepehr opende onder andere Fashion Week Amsterdam Downtown, kreeg veel bekendheid dankzij Project Catwalk en exposeerde stukken uit zijn collecties in het Westfriesmuseum in 2014.


RTV NH

De aanvang is 19:00 uur aan de Tolhuisweg 5 in Amsterdam. De show begint om 20:00 uur. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het aanschaffen van een kaartje is verplicht. Na afloop is gelegenheid om een drankje te doen.

De elfde collectie 'Talking with silence'
De elfde collectie ‘Talking with silence’

Show Tolhuistuin
Met de collectie wil Maghsoudi een volgende stap in zijn carrière zetten. De ontwerper geeft aan een actueel beeld te schetsen van de ontwikkeling van de huidige haute couture en zijn invloed daarop. “De ontwerpen flirten met de schone kunsten en de huidige tijdsgeest. Het werk van kenmerkt zich dan ook door de opzienbarende en vooruitstrevende visie die zich niet laat vangen door een hokjesgeest”, aldus de ontwerper.

Sepehr droomt daarnaast van een betere wereld, een wereld waarin al onze daden vanuit liefde ontstaan. Waarin we elkaar zien zonder te oordelen. Je heimelijke verlangens mogen gezien worden.

De collectie is geïnspireerd op een van zijn jeugdherinneringen. Als klein jongetje stond hij op om naar school te gaan. Onderweg zag hij door de bomen, de maan en de sterren aan de hemel staan. Hij besefte dat hij, nog half slapend, te vroeg was opgestaan: het was 03.13 uur.

Dineren
In het restaurant van Tolhuistuin bent u van harte welkom om te dineren vooraf aan de show. Reserveren hiervoor kan via www.tht.nl/restaurant/reserveren.