Angela Groothuizen presenteert Ondernemersgala Westfriesland

Rolan Robotics - Runner Up prijs 2008
Rolan Robotics - Runner Up prijs 2008
Foto: Rolan Robotics

De galakleding kan weer uit de kast op donderdag 12 februari 2015 voor de 24ste editie van het Westfries Ondernemersgala in Schouwburg het Park. Drie prijzen worden uitgereikt en de presentatie wordt geleid door bekend zangeres en actrice Angela Groothuizen.

De avond staat in het teken van WerkSaam Westfriesland. Daarnaast wordt de Westfriesland Méér Prijs uitgereikt. Een prijs voor bedrijven die meer dan tien jaar bestaan. De WBG Runner Up prijs, voor bedrijven die jonger dan tien jaar en de Rabobank Publieksprijs. Kaarten zijn verkrijgbaar via Het Park voor € 47,50 per stuk.

Stemmen publieksprijs

Op de publieksprijs kan nog worden gestemd tot 31 januari. De prijs is voor kandidaten afkomstig uit de overheid, semi-overheid, non-profit sector, instellingen, privaat-publieke samenwerkingsconstructies of zzp’ers die verbinding zoeken met anderen. Voorwaarde is dat het winstoogmerk niet voorop staat maar juist het welzijn en welbevinden van het individu, zijn omgeving en de samenleving.

Welke non-profit instelling vindt jij dat de Westfriese samenleving een positieve impuls geeft? Een onafhankelijke jury heeft al een selectie gemaakt; Stichting Leergeld West-Friesland, Stichting Hulpverlenersrespect en de Nadine Foundation. Ga door om te stemmen!

Ga ook naar: