Kunstschaatsweekend op IJsbaan de Westfries

Foto: KVH

Kunstschaatsvereniging Hoorn KVH organiseert op zaterdag 18 maart het jaarlijkse Showgala met als titel “The Show must go on”. Van 19.00-uur tot 21.30 uur kunt u genieten van een fantastisch showspektakel door alle leden van de vereniging. Toegang 5 euro p.p. en kinderen t/m 4 jaar 1 euro.

Op zondag 19 maart organiseert KVH het NK Showrijden 2017
Zondag 19 maart is IJsbaan de Westfries (12.00-18.00uur) het Showtoneel van kunstschaatsers van verenigingen uit het hele land die, op een speciaal daarvoor gemaakte Showkür, zich hebben gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap Showrijden. Solisten, duo’s, kwartetten en groepen zullen hun uiterste best doen om een plaatsje op het podium te veroveren. KVH heeft in de loop der jaren ontzettend veel medailles in de wacht gesleept waaronder zeer veel gouden plakken en dus “Nederlandse Kampioenen”. De entree is gratis en een groot publiek wordt zeer op prijs gesteld door alle deelnemers. Heb je “iets ”met ijs en schaatsen kom dan vooral genieten van deze prachtige küren.

Mocht je denken ”Dat wil ik ook!”, bij KVH is het altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen in een groep die bij jou past. Voor informatie kun je bellen met 06 46391859 of een mailtje sturen naar [email protected] Meteen inschrijven kan uiteraard ook via de website www.kvhoorn.nl