Fashion Event Hoorn

De elfde collectie 'Talking with silence'
De elfde collectie 'Talking with silence'
Foto: Sepehr Maghsoudi

Save the date! 13 oktober 2018, 12-17 uur, Nieuwstraat 23 Hoorn. Fashion designer Sepehr Maghsoudi nodigt jou uit op zijn Fashion Event in het oude stadhuis in hartje Hoorn ter ere van zijn 10-jarig modejubileum. Burgemeester Nieuwenburg is er om hem te feliciteren en ‘The One’ fashion show bij te wonen.

Nu eens niet in Parijs of Amsterdam….
Hoorn was al die jaren Sepehrs thuis. Hier staat zijn atelier. Hier ontwikkelt hij zijn sprookjesachtige collecties en worden alle designs handmatig gemaakt. En hier is waar hij en zijn familie wonen sinds zijn 18e.
Burgemeester Nieuwenburg: ‘In Hoorn zijn we er trots op dat we een internationaal gevierd modetalent als Sepehr in ons midden hebben.’

De voorbereidingen voor zijn 18e collectie ‘The One’ zijn in volle gang in zijn atelier op Muntstraat 7. Sepehr: ‘Mogen creëren voel ik als een voorrecht. Met mijn designs wil ik mensen blij maken.’ Met het Fashion Feest op 13 oktober wil Sepehr zijn fans en supporters bedanken. Dit doet hij met een groots couture-art-design event met onder meer 3 shows (om 12, 15 en 17 uur) van zijn nieuwste collectie ‘The One’. Op die dag kun je tevens jouw fashion foto laten maken door een professionele fotograaf. En de laatste hand leggen aan 1 design, dat later geveild zal worden voor het goede doel.

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hoorn, Hairpoint, Bobbery PR en Lammy Yarns. Kun je niet op 13 oktober, wip dan een keer binnen in Sepehrs atelier / conceptstore op Munstraat 7, te Hoorn.

Bestel jouw gratis ticket voor 1 van de shows op: [email protected] Kijk voor een uitgebreid programma op www.sepehrmaghsoudi.com