Superkoopzondag Hoorn 30 september

Foto: HDA Autospektakel

Elke laatste zondag van de maand is het Superkoopzondag in Hoorn, vrijwel alle winkels openen dan hun deuren van 12 tot 5 en het is dan goed toeven in de binnenstad.

Er is deze zondag veel te zien, te doen en te beleven in Hoorn!

Zo presenteren 12 Hoornse autodealers een deel van hun aanbod op het Grote Noord en het Roode Steen tijdens het HDA Autospektakel. Er wordt gezorgd voor leuk Wild Westentertainment.

Bij het stadstrand Oranje Buiten is er de Nationale Hulpverlenersdag. Tijdens deze dag presenteren hulpverleners zich op allerlei gebieden aan de burgers door demonstraties, shows, workshops of informatielezingen. en bij Mak Blokweer is er de MAKS’ Biomarkt, dit is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers.

Verder houdt het Dierentehuis Hoorn open dag. Iedereen kan een kijkje achter de schermen nemen en vragen stellen over het asielwerk en over de mogelijkheden voor pension (vakantieopvang) voor de eigen hond of kat. Er kan natuurlijk kennis gemaakt worden met de aanwezige asieldieren en zijn er leuke activiteiten.

Wil je lekker wandelen door Hoorn? Dat kan vandaag ook! Lionsclub Hoorn De Doelen organiseert een tocht langs de mooiste plekjes van Hoorn. Vertrek tussen 10 en 12 vanaf de brandweerkazerne aan de Nieuwe Wal.

Wil je meer weten over de genoemde evenementen of zien wat er nog meer te doen is in Hoorn? Kijk dan eens op www.ikhouvanhoorn.nl