FotoVrienden West-Friesland exposeren: Kunst in de Etalage

Foto: FotoVrienden Westfriesland

FotoVrienden Westfriesland esposeren van 25 augustus tot en met 9 september 2018 ‘Kunst in de Etalage’, met als gastexposanten de Fotowerkgroep Hoorn.

Na het succes van voorgaande jaren exposeren de leden van fotoclub “FotoVrienden West-Friesland” dit jaar opnieuw twee weken lang hun mooiste foto’s in de etalages van de winkeliers in het centrum van Hoorn. Leden van de Fotowerkgroep Hoorn zijn door de FVWF uitgenodigd om dit jaar als gastexposanten mee te doen.

Met “Kunst in de Etalage” doen de FotoVrienden mee om het nieuwe culturele seizoen van Hoorn in te luiden. De expositie vindt plaats in de periode rondom de Kunstmarkt op 2 september 2018. In overleg met de winkeliers, die ook dit jaar weer enthousiast mee willen doen, zijn de foto’s uitgezocht.

Door het volgen van een speciale looproute door het centrum van Hoorn, kunnen alle werken van de exposanten in de etalages van de deelnemende winkels bekeken worden. De flyer, met de looproute, kan van de website van de fotoclub www.fotovriendenwestfriesland.nl, of op de facebookpagina “Kunst In De Etalage Hoorn” gedownload worden. Ook liggen er flyers bij de deelnemende winkels, Grand Café Turf, de rondrijdende info kar van de VVV, de drie bibliotheken van Hoorn, het Westfries Museum en bij Cinema Oostereiland.

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected] .

Veel kijkplezier!