Ontdek je sportieve en culturele talenten

Foto: Foter.com

Basisschoolleerlingen kunnen met de Cultuurpas en de Jeugdsportpas voor weinig geld verschillende sporten en culturele activiteiten uitproberen.

Cultuurpas
Met de Cultuurpas kunnen kinderen 4 weken lang voor 10 euro deelnemen aan veel activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in Hoorn. Doe mee met lessen in bijvoorbeeld muziek, tekenen en schilderen, breakdance, hiphop, theater of film en ontdek wat jij leuk vindt! De cursussen starten in de eerste week van oktober 2018. Inschrijven kan tot en met zondag 23 september.

Jeugdsportpas
De Jeugdsportpas is bedoeld om de kinderen van groep 5 tot en met 8 kennis te laten maken met diverse sporten. Kinderen kunnen per jaar aan drie verschillende kennismakingscursussen meedoen bij ruim veertig sportaanbieders in de gemeente Hoorn. 6 weken lang voor 10 euro sporten. De meeste buitensporten starten half september 2018. De andere cursussen vanaf oktober. Begin september staan ook de cursussen van januari, maart en mei 2019 op de website.

Inschrijven en meer informatie
Op de website van Sport en Cultuur Hoorn (voorheen sportpas.nl) staat alle informatie en het complete cursusaanbod. En je kunt je daar ook inschrijven. Wie zich al eens ingeschreven heeft voor de Nationale Beweegweek, Jeugdsportpas, Zomerspelen of de Cultuurweek, kan zich met hetzelfde account inschrijven.

De Cultuurpas is een initiatief van De Blauwe Schuit, Stichting Netwerk en de gemeente Hoorn. Voor de Jeugdsportpas zorgt de gemeente Hoorn in samenwerking met diverse sportaanbieders voor een gevarieerd sportaanbod.