Eerste paal Binneblijfstraat een feit

Foto: Intermaris Hoeksteen

Woningcorporatie Intermaris heeft een feestelijk startsein gegeven voor de bouw van 36 sociale huurwoningen in het gebied tussen de Binneblijfstraat, Merensstraat en Drieboomlaan. Directeur-bestuurder Cees Tip van Intermaris en wethouder Marjon van der Ven van Wonen en Stadsvernieuwing sloegen de eerste paal afgelopen vrijdag de 13e. Lokhorst Bouw en ontwikkeling neemt de bouw voor zijn rekening.

Oplevering woningen voorjaar 2019
Na een vertraging door onder andere het archeologisch onderzoek zijn Intermaris en oud bewoners, die willen terugkeren, blij dat de eerste paal geslagen is. Een zonnige vrijdagmiddag, een hapje en een drankje én veel oud-bewoners en omwonenden maakten het een geslaagd feestje. Volgens Cees Tip staan er met de kerst al heuse woningen, dit door de gekozen bouwmethode. De woningen zijn dan nog niet gereed om opgeleverd te worden. De oplevering wordt verwacht in het voorjaar van 2019.