Nieuw gezicht op MAKS’ Biomarkt

Rico's Biokazen
Rico's Biokazen
Foto: MAK Blokweer

MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers bij MAK Blokweer. Deze maand vindt de markt plaats op zondag 29 juli van 10:00 tot 16:00. Naast de vertrouwde vaste aanbieders mag MAKS’ Biomarkt deze maand een nieuwe kraamhouder verwelkomen: Rico’s Biokazen.

Zondag 29 juli staan er vooral bekende gezichten op MAKS’ Biomarkt. Op de markt vindt u heerlijk vers brood van Bakkerij Raat en groente en fruit van telers uit de regio van ProeVkantoor. Ook Life Energy en Cantos Import zijn van de partij. Hier kunnen bezoekers terecht voor thee, magnesium en andere producten voor een gezonde energiehuishouding en voor Spaanse olijfolie en balsamico-azijn.

Vanaf deze maand is de vaste kaasboer op de markt Rico’s Biokazen uit Opmeer. Rico’s Biokazen staat voor 100% biologische, diervriendelijk geproduceerde kazen en prijst zichzelf aan als ‘de gezelligste kaasboer van Nederland’. Het belooft deze maand dus een extra gezellige marktdag te worden en de organisatie nodigt iedereen van harte uit om kennis te komen maken met deze lokale ondernemer en zijn (h)eerlijke producten!

De invulling van de wisselkramen wordt binnenkort bekend gemaakt via de website van MAK Blokweer.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of [email protected].