Masterclass Lucht en Water schilderen

Foto: De Blauwe Schuit

Op woensdag 23 mei geeft Bram Stoof, schilderdocent van De Blauwe Schuit, een masterclass Lucht en Water bij Schouwburg het Park in Hoorn. In de foyer, maar ook buiten, biedt Het Park prachtig uitzicht op het water en de luchten boven het IJsselmeer. Een uitdaging om op papier te zetten!

Lucht en water en de combinatie van die twee zijn al eeuwenlang dankbare en uitdagende onderwerpen voor kunstenaars. In deze masterclass voor gevorderde schilders leert Bram Stoof je de fijne kneepjes om lucht en water te schilderen zodat je de golven hoort en de wind voelt… Omdat het om een eendaagse workshop wordt er gewerkt met de ‘snelle’ materialen aquarel, gouache of pastel. Er is zowel een middag als een avondgroep.

Kijk voor meer informatie op www.blauweschuit.nl.

Reacties

article
16785
Op woensdag 23 mei geeft Bram Stoof, schilderdocent van De Blauwe Schuit, een masterclass Lucht
https://hoorn.nieuws.nl/2018/05/14/masterclass-lucht-en-water-schilderen/
2018-05-14T23:12:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/167/2018/05/15015414/IMG_5646.jpg
Hoorn, lucht en water, masterclass, schilderen, Schouwburg het Park
Kunst en cultuur, Nieuws