Voetballen in Het Park tijdens de Hoornse Stadsfeesten

Foto: Hoornse Stadsfeesten

Voetballen doe je in het park. Dat klinkt logisch toch? Dus gaan we tijdens de Hoornse Stadsfeesten voetballen in Het Park. In de Schouwburg Het Park wel te verstaan. Zaterdag 16 juni wordt de vlakke vloer zaal van Het Park voor even omgetoverd tot sportzaal en vindt er een uniek evenement plaats, namelijk een vriendschappelijk zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar.

Theo Viset, de programmeur van de Hoornse Stadsfeesten, zegt over het toernooi: ‘Elk jaar is de Hoornse Stadsfeesten opzoek naar vernieuwende en unieke activiteiten die passen binnen de visie van het evenement en die een verbindende factor hebben in Hoorn. In een gesprek met Pedro Koning van de Gemeente Hoorn kwam een ‘potje voetbal’ in Het Park ter sprake. Dit idee werd door verschillende partijen zo enthousiast opgepakt dat het is uitgegroeid tot een van de meest unieke activiteiten die de Stadsfeesten ooit gehad heeft. Een voetbaltoernooi in Schouwburg Het Park.’

De organisatie van Hoornse Stadsfeesten is van vele markten thuis maar een voetbaltoernooi organiseren blijkt toch een hele andere tak van sport. Om een goed toernooi te kunnen organiseren is er contact gezocht met Every Janzen, oprichter en hoofdtrainer van Futsalschool Hoorn.

Every: ‘Toen ik werd gebeld door Theo Viset, de programmeur van de Hoornse Stadsfeesten, twijfelde ik uiteraard geen moment om deze unieke kans te grijpen en de samenwerking aan te gaan. Voetballen in Schouwburg Het Park is een kans die je niet kan en mag missen. Futsalschool Hoorn (FSH) houdt zich naast de talentontwikkeling van jonge voetballers en voetbalsters ook bezig met de BELEVING van het voetballen. Door dit soort unieke voetbalevenementen mogelijk te maken houden we het voetbal spannend, uitdagend en vernieuwend voor de kinderen.’

Wil jij niets missen van dit unieke evenement tijdens de 20e editie van de Hoornse Stadsfeesten? Kom dan 16 juni langs in Schouwburg Het Park. Wil je meedoen? Inschrijven voor deelname aan dit voetbalevenement kan via website van Futsalschoolhoorn.

Reacties

article
16761
Voetballen doe je in het park. Dat klinkt logisch toch? Dus gaan we tijdens de
https://hoorn.nieuws.nl/2018/05/12/voetballen-in-het-park-tijdens-de-hoornse-stadsfeesten/
2018-05-12T23:56:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/167/2018/05/13021006/OverOns-Banner-1200-600x160-1.jpg
Hoorn, Hoornse stadsfeesten, Schouwburg het Park
Kunst en cultuur, Nieuws