Markt voor zwangeren en jonge gezinnen

Foto: Felipe Fernandes Photography

Ben je in verwachting of heb je een kinderwens? Ben je benieuwd wat het Centrum voor geboortezorg voor jou kan betekenen? Vind je het leuk om inspiratie op te doen op de markt voor zwangeren en jonge gezinnen? Kom dan op zaterdag 26 mei naar het Westfriesgasthuis in Hoorn en laat je verrassen!

Lifestyle
Dit jaar heeft de markt als thema lifestyle, duurzaamheid en voeding. Er zijn meer dan 50 kraampjes met kinderkleding, speelgoed, (kraam)cadeautjes, geboortekaartjes, informatie over kraamzorg en kinderopvang en nog veel meer… Alles voor jou, je (ongeboren) baby en/of je gezin onder één dak. En met leuke activiteiten voor kinderen.

Rondleiding kraamsuites
Als je niet thuis bevalt, kan je terecht in het ziekenhuis. Op eigen verzoek (poliklinisch) of als je een medische indicatie hebt. Graag nemen wij je mee voor een rondleiding langs onze kraamsuites: met warme kleuren, een moderne inrichting en alle apparatuur binnen handbereik. Moeder en kind blijven bij elkaar in de suite en ook je partner kan blijven slapen. Bijna zoals thuis.

Rondleiding couveusesuites
Baby’s die te vroeg zijn geboren of extra medische ondersteuning nodig hebben, worden opgenomen in een couveusesuite. Beide ouders kunnen met hun kindje op een eigen suite verblijven, en ook blijven slapen. Zodat je dicht bij je kindje kan blijven.

De markt voor zwangeren en jonge gezinnen is op zaterdag 26 mei, van 9.30 tot 13.00 uur in het Westfriesgasthuis, Maelsonstraat 3 in Hoorn. Toegang is gratis.