Feestelijke opening Aldi Grote Waal

Foto: Jeepersmedia

Op woensdag 9 mei wordt om 8.00 uur de nieuwe Aldi-vestiging aan Grote Beer 5M te Hoorn feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleidster Samantha van Geelen. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

In verband met de opening van deze nieuwe winkel, sluit het oude filiaal aan de Dubbele Buurt haar deuren op maandag 7 mei om 20.00 uur.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijs zoals bijvoorbeeld tablets en hogedrukreinigers of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Fliaalleidster Samantha van Geelen vertelt: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Hoorn. We heten iedereen van harte welkom.”

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck bij de ingang. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de dagen na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel
Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen en is voorzien van een warmte terugwininstallatie, waardoor de winkel verwarmd wordt zonder gebruik te maken van gas. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De nieuwe winkel aan Grote Beer 5M te Hoorn beschikt over zo’n 200 gratis parkeerplaatsen (behorende bij het winkelcentrum). De openingstijden zijn op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Op Hemelvaartsdag is het filiaal geopend van 10.00 tot 18.00 uur.