Muziekschool Boedijn presenteert Join the Band in Manifesto

Foto: Muziekschool Boedijn

Wegens groot succes organiseert Muziekschool Boedijn voor de vierde keer het Join the band project. Stoomcursus in een popband spelen met als afsluiter een spetterend optreden op een professioneel poppodium.

Binnen enkele weken stampen de popdocenten samen met meer dan zestig muzikanten zeven nieuwe bands uit de grond. Twee weken lang repeteren de bandleden onder leiding van hun coaches in Muziekschool Boedijn om daarna mee te maken hoe het is om op een groot podium te spelen. De bezetting van de bands bestaat uit behalve uit de traditionele popinstrumenten ook uit enkele klassieke instrument, zoals cello of fluit. Een crossover project met ook nog eens bandleden van alle leeftijden: volwassenen, kids, tieners en jongeren. Op het repertoire staan hits van o.a. Pink, Coldplay en eigen werk.

Special guests deze middag is de band Madlife, de band van bassist/ zangeres Madelief van Vlijmen die ooit bij Boedijn’s popschool voor het eerst op het podium stond en nu studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. Madlife speelt originele catchy jazzpop.

The Lions, The Mobiles, NONAME, The Riffraffs ,The Dogs, High & Dry, Bridges en Madlife treden vanaf 15.00 op in Cultuurcentrum Manfesto Holenweg 14c in Hoorn. Entree is gratis.

Ook meedoen met zo’n leuk project? Muziekschool Boedijn geeft een gratis proefles weg en de docenten zijn ter plekke om alle vragen te beantwoorden over de mogelijkheden binnen de afdeling pop & jazz Boedijn.

Reacties

article
15959
Wegens groot succes organiseert Muziekschool Boedijn voor de vierde keer het Join the band project.
https://hoorn.nieuws.nl/2018/03/12/muziekschool-boedijn-presenteert-join-the-band-manifesto/
2018-03-12T00:40:20+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/167/2018/03/12004504/The-Tibbs-01.jpg
Kunst en cultuur, Nieuws