Schrijfster Boekenweekgeschenk 2018 bij Stumpel

Foto: Boekenweek 2018

De Belgische bestseller schrijfster Griet Op de Beeck komt naar Boekhandel Stumpel op de Grote Noord in Hoorn. Dinsdag 13 maart tussen 12.00-13.30 uur signeert zij haar boeken.

Boekenweek
Vanaf zaterdag 10 maart is het weer Boekenweek. Dit jaar is het thema Natuur. Dit betekent dat boeken gerelateerd aan dit thema onder de aandacht worden gebracht. Dit jaar valt Griet Op de Beeck de eer te beurt om het Boekenweekgeschenk te schrijven. De titel “Gezien de feiten” ontvang je cadeau bij aanschaf van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken in een van onze winkels. Ook kun je tijdens de Boekenweek het essay “Natuurlijk”, geschreven door Jan Terlouw, voor € 3,50 kopen in onze winkels.

Beststeller
Op 31 januari 2013 debuteerde Griet Op de Beeck met “Vele hemels boven de zevende”. Het boek werd enthousiast onthaald door de pers en genomineerd voor de AKO literatuurprijs, de Academia literatuurprijs en het won De Bronzen Uil publieksprijs. Het werd een bestseller. Een kleine twee jaar later verscheen “Kom hier dat ik u kus”, een roman die door het boekenpanel van DWDD verkozen werd tot boek van de maand, wat Griet Op de Beeck definitief op de kaart zette als een schrijver die is gekomen om te blijven. De verhalenbundel “Gij nu” (2016) stootte meteen na verschijnen door naar de top van de bestsellerlijsten. Zowel “Kom hier dat ik u kus” als “Gij nu” werden genomineerd voor de NS publieksprijs. Er zijn van haar drie titels opgeteld meer dan 750.000 exemplaren verkocht. Haar boeken worden vertaald naar het Engels, het Duits, het Frans, het Arabisch, het Tsjechisch, het Afrikaans en het Japans. In de zomer van 2016 was ze te gast in het iconische VPRO programma Zomergasten. Van haar drie boeken werden de filmrechten verkocht. “Vele hemels”, in regie van Jan Matthys, verscheen in het najaar van 2017 in de bioscopen.

Ontmoet & Groet
Om 12.00 uur dinsdag 13 maart krijg je de kans om Griet Op de Beeck te ontmoeten. Je kunt haar alle vragen stellen met betrekking tot haar passie voor het schrijven, je kunt je boek(en) laten signeren en je kunt ook met haar op de foto als je dat wilt! Kom op tijd om teleurstelling te voorkomen aangezien er grote drukte wordt verwacht.