Gloednieuwe Christmas Corner in Het Park

Foto: Lee Jordan

Traditiegetrouw pakt Het Park tijdens de feestdagen extra uit met speciale evenementen, kerst arrangementen en sfeervolle aankleding. Dit jaar wordt er van 7 december tot en met 26 december een gloednieuwe Christmas Corner gelanceerd.

Dit jaar wil Het Park eens flink uitpakken met de Othellofoyer. “De Othellofoyer is zichtbaar vanuit de stad. De warme uitstraling van binnen willen we graag meer zichtbaar maken van buitenaf en dus hebben we de Othellofoyer helemaal omgebouwd naar een gezellige Christmas Corner. Met kerstbomen, wafels, warme chocolademelk, nepsneeuw, knisperend haard vuurtje en kerstmuziek”, aldus directeur Roel Vente. Tijdens de feestdagen worden er speciale arrangementen, live muziek en afterparty’s aangeboden.

Wie is jouw kerstheld?
Eveneens presenteert Het Park jaarlijks een bijzondere actie die bijdraagt aan de kerstgedachte. Iedereen kent wel iemand die het verdient om eens in de schijnwerpers te worden gezet. Iedere West-Fries kan zijn of haar kerstheld bedanken op unieke wijze! Alle kersthelden krijgen namelijk een ereplaats in de ‘Kerstheldengalerij’ van Schouwburg Het Park en worden gepresenteerd op Facebook. Stuur de naam van jouw kerstheld, een korte tekst en leuke foto naar: [email protected]

Reacties

article
14728
Traditiegetrouw pakt Het Park tijdens de feestdagen extra uit met speciale evenementen, kerst arrangementen en
https://hoorn.nieuws.nl/2017/11/29/gloednieuwe-christmas-corner-in-het-park/
2017-11-29T23:02:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/167/2015/12/21225422/lee-jordan.jpg
Hoorn, kerst, Schouwburg het Park
Kunst en cultuur, Nieuws