HSG Workshop songwriting

Danny van tiggele
Danny van tiggele
Foto: Jimena Gauna

Muziekschool Boedijn en poppodium Manifesto bieden in 2018 workshops songwriting aan voor beginnende en gevorderde muzikanten.

Danny van Tiggele gitarist van Mister & Mississippi zal gedurende drie avonden aspirant of gevorderde songwriters begeleiden tijdens deze workshop. Waar haal je inspiratie vandaan? Wat werkt wel of juist niet in een lied? Hoe houd je het interessant?
Of je nu al ideeën hebt waar je wat mee wilt of juist helemaal geen, iedereen is welkom op deze workshop.

De workshops zijn op donderdagavonden vanaf 20.00 uur en wel 8, 15 en 22 februari. De week erna, 1 maart, is er de mogelijkheid om jouw nieuwe nummer te spelen op het DonderPopCafe! (is niet verplicht)
Kosten van de workshop zijn € 45,- . Voor aanmelden of voor meer info kan je terecht bij Efraim van Veen via [email protected] of 0618634913.

Het Hoorns Songwriters Gilde (HSG) is een nieuw initiatief van Muziekschool Boedijn in samenwerking met Poppodium Manifesto.

Danny van Tiggele
Op dit moment is Danny vooral actief als gitarist van de band ‘Mister and Mississippi. Na het afstuderen op de Herman Brood Academie toert deze band al een aantal jaar door binnen- en buitenland en speelde al op Lowlands, in Paradiso en in een uitverkocht Tivoli Oude Gracht. Daarnaast wonnen ze nog eens twee 3fm Awards en een Edison.