Oergezellig bordspel Hoorn

Foto: Stichting tegen zinloos geweld

Dinsdag 28 november overhandigt Bart Wisbrun van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld om 19.00 uur het eerste Oergezellig bordspel Hoorn aan burgmeester Jan Nieuwenburg in Brasserie ‘d oude Veiling in Zwaag.

Het Oergezellig bordspel Hoorn is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Hoorn onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit de stad Hoorn. De bijbehorende informatiebrochures, dit voorzien van een voorwoord van burgemeester Jan Nieuwenburg, geven informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Hoorn ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk.

Voor geïnteresseerden zijn de bordspellen [€17,50] te verkrijgen bij De Spellenhoorn Hoorn, Hema Hoorn, Van der Valk Hotel Hoorn en via [email protected]

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [bekend van het lieveheersbeestje]. Deelnemers aan het bordspel ondersteunen de doelstellingen van de stichting. Dit om grotere bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting in Hoorn te geven om agressie, geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen.