Pepernotenfeest

Foto: Hans Pama

Op zondag 26 november zal Sinterklaas met een aantal Pieten een bezoek brengen aan IJsbaan De Westfries. Hoewel Sinterklaas in het warme Spanje geen ervaring heeft met schaatsen, vindt hij het altijd geweldig om naar De Westfries te komen.

Vanaf 13.00 uur kun je Piet helpen met het bakken (en opeten) van pepernoten. Kom dus op tijd!! Daarnaast zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Zo kun je een kleurplaat inkleuren ( en die mag je ook inleveren zodat je misschien wel een prijsje kunt winnen) en is er ook een heuse speurtocht uitgezet. En Piet komt je helpen speuren. Er zijn er genoeg aanwezig.

Pietendiploma
Samen met de Pieten worden er verschillende spelletjes gedaan waarmee je een Pietendiploma kunt behalen. En voor wie dat nog niet genoeg is bestaat er de mogelijkheid om samen met Sinterklaas op de foto te gaan. Er is van alles te beleven dus!

De activiteiten zijn gratis (je betaald alleen de entree van de ijsbaan) en duren tot 15.00 uur. Dan gaan Sinterklaas en de pieten weer naar een volgende bestemming.

IJsbaan De Westfries vind je aan de Westfriese Parkweg 5 in Hoorn. Tot zondag 26 november!