De Volgspot goes reggae

Foto: Monosnaps

Could you be loved, Jammin’, One love: een greep uit de songs die zondagmiddag 19 november voorbij zullen komen in café JP Coen in Hoorn. De eerste Volgspot van het nieuwe seizoen staat helemaal in het teken van reggaelegende Bob Marley. Deelnemers aan het populaire zangevenement vertolken tien bekende en minder bekende hits, begeleid door de band Two Shakes of a Lamb’s Tail.

Voordat de hobbyzangeres van Volgspot #7 straks het podium op stappen, hebben zij ‘hun’ nummers helemaal binnenstebuiten gekeerd. Van zangcoach Ciska Ruitenberg leerden zij alles over de zangtechnische aspecten en met podiumcoach Helen van Wessel gingen ze aan de gang met podiumpresentatie en tekstbeleving. Deze workshops vonden plaats bij Muziekschool Gerard Boedijn. Daarna volgde een uitgebreide repetitie met de band.

Het resultaat van dit alles is op 19 november te zien en vooral te horen. Na de pauze speelt Two Shakes of a Lamb’s Tail een set met eigen werk. Het café is open vanaf 15.00 uur, de optredens beginnen om 16.00 uur. Entree is 5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Het belooft een gezellige, muzikale en fleurige middag te worden!

De Volgspot is een activiteit van Stichting de Cultuurkapel en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij café JP Coen en Muziekschool Gerard Boedijn.