Stilte

Foto: VEEL theater

VEEL theater speelt de spannende whodunnit ‘Stilte’ in Schouwburg Het Park. Op 3 en 4 november laten zij hun publiek op het puntje van hun stoel zitten en nemen zij hen mee in de psyche van de mens. Reserveer uw kaarten via www.hetpark.nl

Over Stilte
De conciërge is vermoord in het bijna leegstaande schoolgebouw. Wie is zijn moordenaar? Hij vindt geen rust, totdat hij weet wie het gedaan heeft.
Een touw rond zijn nek. Haar voetstappen sterven weg …
Bijna iedereen die betrokken is bij de school heeft een motief. De leraren, de buren, de projectleider of de rondhangende jeugd. Het draait om geld, jaloezie en intriges. De conciërge wil maar één ding weten:
“Wie is mijn moordenaar!?”

Over VEEL theater
VEEL staat voor Evelyn Stuijfbergen & Elly Godijn, voor VEEL plannen, maar ook voor VEEL in de ruimste zin van het woord op theatergebied. Bijzonder aan de producties van VEEL Theater is dat Stuijfbergen en Godijn allebei de regie voor hun rekening nemen en tevens meespelen. Daarbij is het script ook in eigen beheer en wordt gedurende het repetitieproces door Godijn geschreven; geïnspireerd door de spelers. Deze vorm van theater maken is vernieuwend en zeer innovatief.

Meespelen
Voor de volgende productie is VEEL theater op zoek naar nieuwe spelers om de huidige cast te versterken. Speel jij volgend jaar mee in Schouwburg Het Park in het stuk: MONOPOLY? Een drama over afscheid, hereniging, liefde, familiebanden, intriges en monopoly.

Voor meer informatie: [email protected]