Hoornse Begrotingsapp 2018

Foto: Gemeente Hoorn

De Hoornse begroting is dit jaar te raadplegen via de Begrotingsapp. Via de link http://begroting2018.hoorn.nl kunnen inwoners, ondernemers en natuurlijk ook de raadsleden de begroting op een eenvoudige manier digitaal raadplegen. Op dinsdag 31 oktober en dinsdag 7 november buigt de Hoornse raad zich over de Begroting 2018.

Begrotingsapp
Dit jaar is de Hoornse begroting voor het eerst digitaal te raadplegen via de Begrotingsapp. De begroting is op een aantrekkelijk manier gepresenteerd en vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dit geeft meer inzicht en transparantie. Er is dit jaar ook een nadrukkelijker koppeling tussen de resultaten die gemeente wil bereiken en is er een prominentere plek voor de indicatoren waaruit is op te maken hoe de stad ervoor staat. Tenslotte hebben ook de 6 thema’s uit het coalitieakkoord een andere plek in de begroting gekregen en wordt er per thema inzicht gegeven in de belangrijkste ontwikkelingen en plannen.

Raadsbesluit Begroting 2018
Op 31 oktober en 7 november 2017 buigt de gemeenteraad zich over de Begroting 2018. De vergadering van 31 oktober start om 15:00 uur en de vergadering van 7 november start om 19:00 uur in de raadszaal van het stadhuis.