Zingen, dansen en acteren

Foto: Telekids Musicalschool

De Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy in Hoorn heeft al een groep Kids (7 t/m 9 jaar) die elke zondag enthousiast leren zingen, dansen en acteren. Na de herfstvakantie starten ook de musicallessen voor de mini’s (4 t/m 6 jaar) en de Teensclub (10 t/m 14 jaar) in Hoorn. Iedereen kan meedoen en alle leerlingen schitteren in de presentaties en voorstellingen.

Het draait bij deze musicalschool om het plezier van zingen, dansen en acteren. Elke zondag repeteren voor een echt optreden: dat is leuk, leerzaam en inspirerend. Bovendien leren kinderen zo op een bijzondere manier samenwerken; met respect naar elkaar luisteren en elkaar accepteren. Wie zich nu opgeeft voor een proefles krijgt vanzelf een uitnodiging om de eerste week van november kennis te maken met het lesprogramma.

Ontwikkeling
Ervaren en professionele docenten begeleiden de kinderen tijdens de zang-, dans- en acteerlessen. Zij dagen de kinderen door middel van de musicallessen uit het beste uit zichzelf te halen. Zo geven zij hun leerlingen de kans zich optimaal te ontwikkelen; ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden die komen kijken bij het spelen in een musical, zoals zelfvertrouwen, samenwerken en doorzetten en fantasie.

Voorstellingen
Alle leerlingen spelen allereerst in een kleinschalige wintervoorstelling, in de veiligheid van de eigen locatie met de eigen groep en een klein publiek. Daarna is er de grote eindvoorstelling: samen met andere groepen in het midden van het land optreden voor een groot publiek.

Extra’s voor de leerlingen
De musicalschool is partner van de RTL/RTL Telekids ‘familie’. Dat biedt leerlingen speciale kansen en leuke extra’s, zoals bijvoorbeeld clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), de MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s en leuke win-acties.

De lessen van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy zijn elke zondag bij
Minh-zone aan de Holenweg 14A in Hoorn. Meer informatie over de musicalschool en opgeven voor een proefles: www.telekidsmusicalschool.nl en www.rtltalentacademy.nl of bel: 033 – 8886955.